Podcast på pirsenteret

Hei og velkommen til Podcast på Pirsenteret. På denne siden kan du lese om tjenestene vi leverer, samt laste opp podcasten din til oss.
Vi har også laget noen hjelpe artikler du kan lese nederst på siden.

 

Slik fungerer podcastrommet

I denne videoen gir vi deg en innføring i bruken av podcast-utstyret på Pirsenteret. Vi gir deg også noen tips du kan ta med deg inn i podcasten din. Om du har noen flere spørsmål tar du bare kontakt med oss så hjelper vi deg i gang. 
Snurr film! 

Start video

Vi hjelper deg

Enten det er små justeringer på lyden, eller at vi gjør hele produksjonen, vi hjelper deg. 
Noen av fordelene ved å bruke våre tjenester er liten intern tidsbruk, lik kvalitet på hver episode og bruk av vår kompetanse og erfaring med podcastproduksjon.

Våre tjenester:

 1. Tekniker i studio:
  Vår tekniker tar seg av det tekniske og gjør opptaket av podcasten. Dere møter opp og kan ha fullt fokus på innholdet og ikke på den tekniske gjennomføringen.

 2. Editering av podcasten:
  Editering av podcasten kan være tidkrevende om man ikke har gjort det før. Vi jobber effektivt, nøyaktig og får klipp i lyden til å høres naturlig og sammenhengende ut.
 3. Produksjon av musikk og lyd identitet:
  Skal dere ha musikk eller en egen lyd identitet?
  Her er det flere valg. Dere kan kjøpe ferdig musikk i et stockbibliotek, eller vi kan produsere original lydidentitet til din podcast. Da slipper du at andre har brukt samme musikk til noe annet og musikken passer perfekt til ditt konsept.   
 4. Miksing og mastring av lyden:
  For å få kvalitet og godlyd på hver episode er det viktig at lyden blir mikset og mastret. Miksingen gjør at hver gjest får tydelig og behagelig lyd. Mastringen gjør at podcasten får rett volum og ikke blir lavere eller høyere enn andre podcaster. Denne prosessen sikrer også at episodene får likt volum.
 5. Teknisk kursing i opptaksutstyret på Pirsenteret:
  Vi gir deg en innføring i hvordan utstyret på Pirsenteret fungerer samt tips og triks til å komme gang å lage din første podcast.

Slik bestiller du:
Når du er ferdig med opptaket henter du ut filene fra minnekortet som står bak i opptakeren. Det er et microSD kort, men det ligger en adapter til vanlig SD kort i studio som du kan bruke. Pass på at du henter alle filene som ligger på kortet. Filene kan du sende til oss enten via tjenester som Dropbox, Wetransfere.com, Google Drive. Linken til filene sendes til podcast@lydsporet.no med en beskrivelse hvilken tjeneste dere ønsker i fra oss.

 

Innspilling av Film

film på pirsenteret

Film er den beste måten å nå ut med noe litt komplisert på en enkel forståelig måte. Vi tilbyr nå produksjon av film til bedrifter på Pirsenteret. 

Med godt håndverk og gode prosesser hjelper
vi deg fra idé til ferdig produkt.
Snakk med oss for å lære mer!

Snakk med oss

Skal vi finne på noe sammen?
Send en epost til hei@lydsporet.no
Eller kom innom for en hyggelig prat i Jarleveien 4.
Vi har kaffen klar.

Lydsporet Media AS
Jarleveien 4,
7041 Trondheim

Skroll til toppen