Podcast på pirsenteret

Velkommen til Podcast på Pirsenteret. På denne siden kan du laste opp podcasten din og velge mellom hvilke tjenester du trenger til din podcast.

Vi hjelper deg 😀

Enten det er små justeringer på lyden, eller at vi gjør hele produksjonen, vi hjelper deg. 
Noen av fordelene ved å bruke våre tjenester er liten intern tidsbruk, lik kvalitet på hver episode og bruk av vår kompetanse og erfaring med podcastproduksjon.

Våre tjenester:

 1. Tekniker i studio
  Vår tekniker tar seg av det tekniske og gjør opptaket av podcasten. Dere møter opp og kan ha fullt fokus på innholdet og ikke på den tekniske gjennomføringen.

   

 2. Editering av podcasten:
  Editering av podcasten kan være tidkrevende om man ikke har gjort det før. Vi jobber effektivt, nøyaktig og får klipp i lyden til å høres naturlig og sammenhengende ut.
 3. Produksjon av musikk og lyd identitet:
  Skal dere ha musikk eller en egen lyd identitet?
  Her er det flere valg. Dere kan kjøpe ferdig musikk i et stockbibliotek, eller vi kan produsere original lydidentitet til din podcast. Da slipper du at andre har brukt samme musikk til noe annet og musikken passer perfekt til ditt konsept.   
 4. Miksing og mastring av lyden:
  For å få kvalitet og godlyd på hver episode er det viktig at lyden blir mikset og mastret. Miksingen gjør at hver gjest får tydelig og behagelig lyd. Mastringen gjør at podcasten får rett volum og ikke blir lavere eller høyere enn andre podcaster. Denne prosessen sikrer også at episodene får likt volum.

Slik laster du opp filene:

 • Nummerer filene.
 • Gi filene navn og dato.
 • Klikk på “Add your files” eller + tegnet.
 • Merk filene du vil laste opp.
 • Last opp filene.
 • Ta kontakt med oss når du har lastet opp filene. 
Noen tips & triks