PODCAST

God lyd i hver episode!

Spill inn podcast i vårt studio

Vi produserer podcast av høy kvalitet og sikrer at hver episode holder samme standard . Våre lokaler er lyse, har god utsikt og innbyr til gode samtaler. Vi har gratis kundeparkering og gode bussforbindelser. Har du en podcast som du produserer selv, tilbyr vi å hjelpe deg med lydmiksen. Med vår erfaring og lydutstyr vil du få et løft i lydkvaliteten samt få sammenhengende kvalitet på hver episode vi mikser. 

Studio

Fleksibelt opptasksrom

Feilskjær

Alle går på trynet en eller annen gang yrkeslivet, men de færreste tør å prate høyt om sine feiskjær. Vi tror det er sunt for sjela å bekjenne sine fuck ups – og det er helt sikkert ganske underholdende å høre på!

Feilskjær på facebook:

 

Top of Mind

Vi diskuterer og deler kunnskap, perspektiver og historier rundt temaer som ledelse, vekst & utvikling og mennesker på sitt beste.

Tim Rudi Veiteberg og Karina Andersen Aas er begge mentale trengere, lederutviklere og foredragsholdere i MIND AS

Top of Mind på facebook:

Creative Mornings Trondheim

Lydsporet er fast sponsor til Creative Mornings Trondheim og leverer live og studiopodcast. Sjekk ut mer om Creative Mornings her

Anna og Azra bretter opp ermene

Anna & Azra bretter opp ermene er en podcast om kunst og kultur, pluss litt om livet, døden og kjerligheten. Og Trondheim. Og om Anna & Azra, selvsagt.

Sjekk ut mer om Anna & Azra 

God lyd er viktig for å skille seg ut i podcast markedet. Har du en podcast og ønsker å få hjelp slik at hver episode får et løft i lyden? Snakk med oss i dag 🙂

GOD LYD i hver episode!