Spill inn podcast i vårt studio

Vi produserer podcast av høy kvalitet og sikrer at hver episode holder samme standard . Våre lokaler er lyse, har god utsikt og innbyr til gode samtaler. Vi har gratis kundeparkering og gode bussforbindelser. Har du en podcast som du produserer selv, tilbyr vi å hjelpe deg med lydmiksen. Med vår erfaring og lydutstyr vil du få et løft i lydkvaliteten samt få sammenhengende kvalitet på hver episode vi mikser. 

Studio

Fleksibelt opptasksrom

Feilskjær

Alle går på trynet en eller annen gang yrkeslivet, men de færreste tør å prate høyt om sine feiskjær. Vi tror det er sunt for sjela å bekjenne sine fuck ups – og det er helt sikkert ganske underholdende å høre på!

Feilskjær på facebook:

 

Top of Mind

Vi diskuterer og deler kunnskap, perspektiver og historier rundt temaer som ledelse, vekst & utvikling og mennesker på sitt beste.

Tim Rudi Veiteberg og Karina Andersen Aas er begge mentale trengere, lederutviklere og foredragsholdere i MIND AS

Top of Mind på facebook:

Creative Mornings Trondheim

Lydsporet er fast sponsor til Creative Mornings Trondheim og leverer live og studiopodcast. Sjekk ut mer om Creative Mornings her

Anna og Azra bretter opp ermene

Anna & Azra bretter opp ermene er en podcast om kunst og kultur, pluss litt om livet, døden og kjerligheten. Og Trondheim. Og om Anna & Azra, selvsagt.

Sjekk ut mer om Anna & Azra 

SKITSHOWET

Skitshowet er en podcast som består av duoen Anna Edwin og Erica Kvam. De er begge travere i bloggverdenen, og har holdt på med sosiale medier de siste ti årene.

I denne podcasten blir man enda bedre kjent med jentene, og de deler av hverdagen sin med et lite glimt i øyet. I bunn og grunn føler man at man er en del av «jentegjengen», og det er en stor grunn til at Anna og Erica har en så dedikert lyttergjeng.

God lyd er viktig for å skille seg ut i podcast markedet. Har du en podcast og ønsker å få hjelp slik at hver episode får et løft i lyden? Snakk med oss i dag 🙂

GOD LYD i hver episode!