Totlal Care – BioMar

Vi laget denne filmen om Total Care – helsefor i samarbeid med BioMar.Filmene er beregnet til å brukes i sosiale media som Facebook og Instagram.Vi laget også forskjellige format på filmene så de passer de forskjellige sendeflatene.

Challenger Graphite 260

Vi laget visningsfilmer for Bobilkjeden Arve Opsahl sine nye 2021 modeller. Dette er en film i en serie filmer vi produserte i sommer.

ScanBio 3D animasjon

Animasjonsfilm om ScanBio:Vi har laget musikken og lyddesignet til denne fantastiske 3d animasjonen for ScanBio på oppdrag fra Uredd designbyrå.

NM i klima med Ducky

https://youtu.be/4DHTAQY9Ixk NM I KLIMANM i klima er en konkurranse hvor videregående elever og lærere over hele landet konkurrerer i å redusere egne CO2-utslipp i hverdagen. Gjennom to uker loggfører deltagerne  sine klimapositive aktiviteter via vår web-app. Fakta NM i klima 2020: 51 deltagende skoler fra 11 fylker 11 000 deltagere 500 000 kgCO2e spart 650 000[…]

RSA Bil Trondheim

https://youtu.be/Wm9ReZJ_jOg RSA Bil Trondheim bestilte en presentasjonsfilm av deres butikk på Tiller i Trondheim. Filmen brukes som header på facebook og på skjerm i butikken. 

Erlend Ø. Bjøntegaard

Dette er et portrett av skiskytteren Erlend Ø. Bjøntegaard filmet av Hyggelaget. Lydsporet har mikset lyden og gjort lyddesign igjennom filmen.

Kulturrådet: Utenforskap (av Hyggelaget)

Noen oppdrag bare gir litt ekstra på grunn av historien som fortelles. Denne filmen er laget av Hyggelaget. Lydsporet har gjort etterarbeidet på Lyden og mikset den klar til bruk. Takk for tilliten 💪💪

Min Venn Linda – Promo – Tor Martin Norvik

https://youtu.be/lv2ELpN3gcM Tor Martin Norvik har laget en bok som har tittelen “Min Venn Linda”. Sammen med Tor Martin laget vi en film til å promotere boken hans. Vi satte opp et enkelt sett hjemme til Lydsporet, og tok opp denne filmen.Du kan lese mer om prosjektet på www.minvennlinda.no https://youtu.be/bbOX7cC5vNg I forbindelse med Tv-aksjonen for Care[…]