Visit Trondheim in 10.000 steps

vist Trondheim in 10.000 steps

Sammen med Magga og Anders AS laget vi denne reklamefilmen for Visit Trondheim. Vi gjorde opptakslyden og Magga og Anders produserte filmen.

Start video

Vi fulgte Lucy Kay igjennom Trondheim by. Vår jobb var å fange lyd. Lucy hadde hele tiden en mygg-mikrofon festet på seg, samtidig som vi hang over henne med en bom-mikrofon. Det som var gøy med denne jobben var at vi ikke viste hva som skulle skje neste. Vi fanget lyden av mennesker hun snakket med, opplevelsene hun hadde og fikk også en magisk opplevelse da vi besøke Nidarosdommen. Lucy jobber som operasanger og fylte kirken med heftig sang inne i kirkerommet. Gøy å oppleve Trondheim på 10.000 skritt selv om man har bodd her hele livet 😀

Kunsthall Trondheim

Kunsthall Trondheim Thomas Dybdahl

Thomas Dybdahl har bidratt til Sverre Bjertnæs sin kunstutstilling Avstand med sangen Ghost to Ghost, skrevet spesielt for utstillingen.
Vi laget i samarbeid med Kunsthall Trondheim en video av fremføringen og utstillingen.

Film/Lyd: Lydsporet Media AS

Start video

Challenger x150

Bobilkjeden Arve Opsahl Challenger X 150

Challenger har kommet med en ny bybobil. Sammen med Bobilkjeden Arve Opsahl as tok vi med oss Klaus Sonstad for å vise frem den nye bybobilen X150 fra Challenger. Klaus går igjennom de viktigste egenskapene til bilen sammen med selger Oskar Mikkelsen. 

Start video

NM i Klima

DUCKY.ECO
NM I KLIMA

I samarbeid med Ducky laget vi en film om NM i klima 2019. 
Vi snakket med elever og lærer på 2 videregående skoler om hvordan de har vært med på å redusere klima avtrykket sitt løpet av konkurransen. 

Start video

SCANBIO

SCANBIO

SAMMEN MED UREDD DESIGNKONTOR HAR VI LAGET LYDDESIGN OG MUSIKK TIL DENNE 3D ANIMASJONEN FOR SCANBIO. VI FIKK LOV TIL Å VÆRE KREATIVE IGJENNOM HELE PROSESSEN.

Start video

Kompriomo – FRANK

KOMPRIMO FRANK

I SAMARBEID MED UREDD DESIGNKONTOR HAR VI VÆRT MED OG SKAPT FRANK. VOICE OG LYDDESIGN ER LAGET AV OSS. ANIMASJONEN PRODUSERT AV UREDD.

Start video